As low as QAR 43.75
Share
-
+

What it is:

De Pull Ups van Pure Born zijn zorgvuldig ontworpen om een baby comfortabel naar de volgende stap in zijn leven te brengen terwijl hij groeit. Ze zijn zorgvuldig gemaakt om uw kind comfort en flexibiliteit te bieden terwijl ze hun dag met gemak en zonder zorgen doorkomen, en bieden tot 12 uur droge bescherming.


What it does:

Onze Pull Ups geven een kind de eerste ervaring van zelfstandigheid. Uw kind kan zijn gang gaan als het begint zindelijk te worden en meer vertrouwen krijgt in wanneer de pull-up moet worden verwijderen. Ouders kunnen gerust zijn omdat de Pull Ups zorgvuldig zijn ontworpen voor maximaal 12 uur droge bescherming, waardoor ze overdag of 's nachts kunnen worden gebruikt en minder wisselperiodes zijn.

Absorberende kern (cellulose, SAP), nonwovens, synthetische hars, elastaan.

TOT 12 UUR DROGE BESCHERMING - Hierdoor kunnen ze overdag of 's nachts worden gebruikt, waardoor er minder wisselperiodes zijn.

VERANTWOORDELIJKE MATERIALEN - De Pull Ups zijn gemaakt van FSC-gecertificeerde grondstoffen die op verantwoorde wijze zijn ingekocht en geoogst.

DERMATOLOGISCH GETEST - De Pull Ups zijn getest en goedgekeurd door dermatologen van Dermatest GmbH.

COMFORT EN FLEXIBILITEIT - Ze zijn zorgvuldig ontworpen voor comfort en flexibiliteit, waardoor bewegingsvrijheid, maximale ondersteuning en optimale prestaties mogelijk zijn.
VEGAN- Onze Pull Ups zijn vrij van ingrediënten van dierlijke oorsprong en we moedigen nooit dierproeven aan.

FSC-gecertificeerd - FSC certificeert bossen over de hele wereld om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste milieu- en sociale normen.

OEKO-TEX - Een van 's werelds bekendste labels voor textiel getest op schadelijke stoffen. Het staat voor klantvertrouwen en hoge productveiligheid. Natheidsindicator - Om ouders te informeren wanneer de Pull Up vervangen moet worden.

Onze productiefaciliteit gebruikt 100% groene energie, waardoor de impact op de wereld van morgen voor uw kind verder wordt verminderd. De verpakking is gemaakt van suikerriet, is biobased en milieuvriendelijk.

Vrij van:

Dierenmishandeling
Write Your Own Review
You're reviewing:Single Pull-Ups Pants